Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
        
    
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460| Назва: | Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків | 
| Інші назви: | Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation | 
| Автори: | Пилипів, Наталія Ігорівна | 
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Бібліографічний опис: | Пилипів Н.І. Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Н.І Пилипів ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. Pylypiv N.I. Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / N.I. Pylypiv ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р.  | 
| Дата публікації: | лют-2017 | 
| Дата подання: | 24-лют-2017 | 
| Дата внесення: | 7-бер-2017 | 
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Країна (код): | UA | 
| Місце видання, проведення: | Тернопіль | 
| Науковий керівник: | Покотило, Олег Степанович | 
| Теми: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів окисно-відновний потенціал рН квашення redox potential pH ripening  | 
| Короткий огляд (реферат): | Магістерська робота присвячена вивченню динаміки зміни органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників у солених томатах і огірках. Master's thesis is devoted to studying the dynamics of the organoleptic, physical, chemical and microbiological parameters in salty tomatoes and cucumbers.  | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460 | 
| Тип вмісту: | Thesis | 
| Розташовується у зібраннях: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Pylypiv_ Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation.pdf | 150,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора