このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460| タイトル: | Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків |
| その他のタイトル: | Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation |
| 著者: | Пилипів, Наталія Ігорівна |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Пилипів Н.І. Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Н.І Пилипів ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. Pylypiv N.I. Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / N.I. Pylypiv ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р. |
| 発行日: | 2月-2017 |
| Submitted date: | 24-2月-2017 |
| Date of entry: | 7-3月-2017 |
| 出版者: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
| キーワード: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів окисно-відновний потенціал рН квашення redox potential pH ripening |
| 抄録: | Магістерська робота присвячена вивченню динаміки зміни органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників у солених томатах і огірках. Master's thesis is devoted to studying the dynamics of the organoleptic, physical, chemical and microbiological parameters in salty tomatoes and cucumbers. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460 |
| Content type: | Thesis |
| 出現コレクション: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Pylypiv_ Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation.pdf | 150,65 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール