Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460
Títol: | Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків |
Altres títols: | Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation |
Autor: | Пилипів, Наталія Ігорівна |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Пилипів Н.І. Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Н.І Пилипів ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. Pylypiv N.I. Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / N.I. Pylypiv ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р. |
Data de publicació: | de -2017 |
Submitted date: | 24-de -2017 |
Date of entry: | 7-de -2017 |
Editorial: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
Paraules clau: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів окисно-відновний потенціал рН квашення redox potential pH ripening |
Resum: | Магістерська робота присвячена вивченню динаміки зміни органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників у солених томатах і огірках. Master's thesis is devoted to studying the dynamics of the organoleptic, physical, chemical and microbiological parameters in salty tomatoes and cucumbers. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460 |
Content type: | Thesis |
Apareix a les col·leccions: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
Pylypiv_ Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation.pdf | 150,65 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Eines d'Administrador