Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460
Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.authorПилипів, Наталія Ігорівна-
dc.date.accessioned2017-03-07T09:54:27Z-
dc.date.available2017-03-07T09:54:27Z-
dc.date.issued2017-02-
dc.date.submitted2017-02-24-
dc.identifier.citationПилипів Н.І. Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Н.І Пилипів ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.uk
dc.identifier.citationPylypiv N.I. Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / N.I. Pylypiv ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460-
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена вивченню динаміки зміни органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників у солених томатах і огірках.uk
dc.description.abstractMaster's thesis is devoted to studying the dynamics of the organoleptic, physical, chemical and microbiological parameters in salty tomatoes and cucumbers.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107-
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів-
dc.subjectокисно-відновний потенціал-
dc.subjectрН-
dc.subjectквашення-
dc.subjectredox potential-
dc.subjectpH-
dc.subjectripening-
dc.titleВплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірківuk
dc.title.alternativeEffect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentationuk
dc.typeThesisuk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.coverage.countryUAuk
Показва се в Колекции:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Pylypiv_ Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation.pdf150,65 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти