Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.authorПилипів, Наталія Ігорівна-
dc.date.accessioned2017-03-07T09:54:27Z-
dc.date.available2017-03-07T09:54:27Z-
dc.date.issued2017-02-
dc.date.submitted2017-02-24-
dc.identifier.citationПилипів Н.І. Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Н.І Пилипів ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.uk
dc.identifier.citationPylypiv N.I. Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / N.I. Pylypiv ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460-
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена вивченню динаміки зміни органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників у солених томатах і огірках.uk
dc.description.abstractMaster's thesis is devoted to studying the dynamics of the organoleptic, physical, chemical and microbiological parameters in salty tomatoes and cucumbers.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107-
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів-
dc.subjectокисно-відновний потенціал-
dc.subjectрН-
dc.subjectквашення-
dc.subjectredox potential-
dc.subjectpH-
dc.subjectripening-
dc.titleВплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірківuk
dc.title.alternativeEffect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentationuk
dc.typeThesisuk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.coverage.countryUAuk
Ebben a gyűjteményben:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools