Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460
Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Покотило, Олег Степанович | - |
dc.contributor.author | Пилипів, Наталія Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-07T09:54:27Z | - |
dc.date.available | 2017-03-07T09:54:27Z | - |
dc.date.issued | 2017-02 | - |
dc.date.submitted | 2017-02-24 | - |
dc.identifier.citation | Пилипів Н.І. Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Н.І Пилипів ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. | uk |
dc.identifier.citation | Pylypiv N.I. Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / N.I. Pylypiv ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460 | - |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена вивченню динаміки зміни органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників у солених томатах і огірках. | uk |
dc.description.abstract | Master's thesis is devoted to studying the dynamics of the organoleptic, physical, chemical and microbiological parameters in salty tomatoes and cucumbers. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | - |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | - |
dc.subject | окисно-відновний потенціал | - |
dc.subject | рН | - |
dc.subject | квашення | - |
dc.subject | redox potential | - |
dc.subject | pH | - |
dc.subject | ripening | - |
dc.title | Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків | uk |
dc.title.alternative | Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation | uk |
dc.type | Thesis | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.coverage.country | UA | uk |
Vyskytuje se v kolekcích: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Pylypiv_ Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation.pdf | 150,65 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Nástroje administrátora