Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460
Titel: | Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків |
Övriga titlar: | Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation |
Författare: | Пилипів, Наталія Ігорівна |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Пилипів Н.І. Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Н.І Пилипів ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. Pylypiv N.I. Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / N.I. Pylypiv ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р. |
Utgivningsdatum: | feb-2017 |
Submitted date: | 24-feb-2017 |
Date of entry: | 7-mar-2017 |
Utgivare: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
Nyckelord: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів окисно-відновний потенціал рН квашення redox potential pH ripening |
Sammanfattning: | Магістерська робота присвячена вивченню динаміки зміни органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників у солених томатах і огірках. Master's thesis is devoted to studying the dynamics of the organoleptic, physical, chemical and microbiological parameters in salty tomatoes and cucumbers. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460 |
Content type: | Thesis |
Samling: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
Pylypiv_ Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation.pdf | 150,65 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg