Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460
Tytuł: | Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків |
Inne tytuły: | Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation |
Authors: | Пилипів, Наталія Ігорівна |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Пилипів Н.І. Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Н.І Пилипів ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. Pylypiv N.I. Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / N.I. Pylypiv ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р. |
Data wydania: | lut-2017 |
Data archiwizacji: | 24-lut-2017 |
Date of entry: | 7-mar-2017 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль |
Promotor: | Покотило, Олег Степанович |
Słowa kluczowe: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів окисно-відновний потенціал рН квашення redox potential pH ripening |
Abstract: | Магістерська робота присвячена вивченню динаміки зміни органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників у солених томатах і огірках. Master's thesis is devoted to studying the dynamics of the organoleptic, physical, chemical and microbiological parameters in salty tomatoes and cucumbers. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460 |
Typ zawartości: | Thesis |
Występuje w kolekcjach: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Pylypiv_ Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation.pdf | 150,65 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora