Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460
Tittel: Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків
Alternative titler: Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation
Authors: Пилипів, Наталія Ігорівна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Пилипів Н.І. Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Н.І Пилипів ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Pylypiv N.I. Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" / N.I. Pylypiv ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р.
Utgivelsesdato: feb-2017
Submitted date: 24-feb-2017
Date of entry: 7-mar-2017
Forlag: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
Emneord: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
окисно-відновний потенціал
рН
квашення
redox potential
pH
ripening
Abstrakt: Магістерська робота присвячена вивченню динаміки зміни органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників у солених томатах і огірках.
Master's thesis is devoted to studying the dynamics of the organoleptic, physical, chemical and microbiological parameters in salty tomatoes and cucumbers.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19460
Content type: Thesis
Vises i samlingene:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
Pylypiv_ Effect of water with different рН and ORP on tomatoes and cucumbers fermentation.pdf150,65 kBAdobe PDFVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy