Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Назва: | Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини |
Інші назви: | Разработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырья Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials |
Автори: | Гуща, Галина Анатоліївна Hushcha, Halyna |
Бібліографічний опис: | Гуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с. |
Дата публікації: | 24-чер-2014 |
Дата внесення: | 23-чер-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
УДК: | 664 |
Теми: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соус овочі фрукти консерви |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів. Develop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154 |
Тип вмісту: | Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf | 85,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора