Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154| Teitl: | Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини |
| Teitlau Eraill: | Разработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырья Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials |
| Awduron: | Гуща, Галина Анатоліївна Hushcha, Halyna |
| Bibliographic description (Ukraine): | Гуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с. |
| Dyddiad Cyhoeddi: | 24-Jun-2014 |
| Date of entry: | 23-Jun-2014 |
| Cyhoeddwr: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664 |
| Allweddeiriau: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соус овочі фрукти консерви |
| Crynodeb: | Розроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів. Develop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154 |
| Content type: | Thesis |
| Ymddengys yng Nghasgliadau: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
| Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
|---|---|---|---|---|
| Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf | 85,45 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
Offer Gweinyddol