Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Título : Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини
Otros títulos : Разработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырья
Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials
Autor : Гуща, Галина Анатоліївна
Hushcha, Halyna
Bibliographic description (Ukraine): Гуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с.
Fecha de publicación : 24-jun-2014
Date of entry: 23-jun-2014
Editorial : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664
Palabras clave : 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
соус
овочі
фрукти
консерви
Resumen : Розроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів.
Develop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Content type: Thesis
Aparece en las colecciones: 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf85,45 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador