Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154| Title: | Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини |
| Other Titles: | Разработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырья Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials |
| Authors: | Гуща, Галина Анатоліївна Hushcha, Halyna |
| Bibliographic description (Ukraine): | Гуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с. |
| Issue Date: | 24-Jun-2014 |
| Date of entry: | 23-Jun-2014 |
| Publisher: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664 |
| Keywords: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соус овочі фрукти консерви |
| Abstract: | Розроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів. Develop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154 |
| Content type: | Thesis |
| Appears in Collections: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf | 85,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools