Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуща, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Hushcha, Halyna | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-23T14:29:45Z | - |
dc.date.available | 2014-06-23T14:29:45Z | - |
dc.date.issued | 2014-06-24 | - |
dc.identifier.citation | Гуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154 | - |
dc.description.abstract | Розроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів. | uk |
dc.description.abstract | Develop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | uk |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.subject | соус | uk |
dc.subject | овочі | uk |
dc.subject | фрукти | uk |
dc.subject | консерви | uk |
dc.title | Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини | uk |
dc.title.alternative | Разработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырья | uk |
dc.title.alternative | Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials | uk |
dc.type | Thesis | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.subject.udc | 664 | uk |
Appears in Collections: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf | 85,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools