Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуща, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorHushcha, Halyna-
dc.date.accessioned2014-06-23T14:29:45Z-
dc.date.available2014-06-23T14:29:45Z-
dc.date.issued2014-06-24-
dc.identifier.citationГуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154-
dc.description.abstractРозроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів.uk
dc.description.abstractDevelop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectсоусuk
dc.subjectовочіuk
dc.subjectфруктиuk
dc.subjectконсервиuk
dc.titleРозробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировиниuk
dc.title.alternativeРазработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырьяuk
dc.title.alternativeDevelopment of a new type of sauce recipes from traditional raw materialsuk
dc.typeThesisuk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664uk
Розташовується у зібраннях:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf85,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора