Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154| Titel: | Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини |
| Övriga titlar: | Разработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырья Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials |
| Författare: | Гуща, Галина Анатоліївна Hushcha, Halyna |
| Bibliographic description (Ukraine): | Гуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с. |
| Utgivningsdatum: | 24-jun-2014 |
| Date of entry: | 23-jun-2014 |
| Utgivare: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664 |
| Nyckelord: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соус овочі фрукти консерви |
| Sammanfattning: | Розроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів. Develop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154 |
| Content type: | Thesis |
| Samling: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf | 85,45 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg