กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
ชื่อเรื่อง: Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Разработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырья
Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials
ผู้แต่ง: Гуща, Галина Анатоліївна
Hushcha, Halyna
Bibliographic description (Ukraine): Гуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с.
วันที่เผยแพร่: 24-มิถ-2014
Date of entry: 23-มิถ-2014
สำนักพิมพ์: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664
คำสำคัญ: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
соус
овочі
фрукти
консерви
บทคัดย่อ: Розроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів.
Develop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Content type: Thesis
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf85,45 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ