Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Titolo: | Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини |
Titoli alternativi: | Разработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырья Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials |
Autori: | Гуща, Галина Анатоліївна Hushcha, Halyna |
Bibliographic description (Ukraine): | Гуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с. |
Data: | 24-giu-2014 |
Date of entry: | 23-giu-2014 |
Editore: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664 |
Parole chiave: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соус овочі фрукти консерви |
Abstract: | Розроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів. Develop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154 |
Content type: | Thesis |
È visualizzato nelle collezioni: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf | 85,45 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione