Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Tytuł: | Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини |
Inne tytuły: | Разработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырья Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials |
Authors: | Гуща, Галина Анатоліївна Hushcha, Halyna |
Cytat: | Гуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с. |
Data wydania: | 24-cze-2014 |
Date of entry: | 23-cze-2014 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place edycja: | Тернопіль |
UDC: | 664 |
Słowa kluczowe: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соус овочі фрукти консерви |
Abstract: | Розроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів. Develop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154 |
Typ zawartości: | Thesis |
Występuje w kolekcjach: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf | 85,45 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora