霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Title: Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини
Other Titles: Разработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырья
Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials
Authors: Гуща, Галина Анатоліївна
Hushcha, Halyna
Bibliographic description (Ukraine): Гуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с.
Issue Date: 24-六月-2014
Date of entry: 23-六月-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664
Keywords: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
соус
овочі
фрукти
консерви
Abstract: Розроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів.
Develop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Content type: Thesis
�蝷箔����:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf85,45 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�