Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154| Titre: | Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини |
| Autre(s) titre(s): | Разработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырья Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials |
| Auteur(s): | Гуща, Галина Анатоліївна Hushcha, Halyna |
| Bibliographic description (Ukraine): | Гуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с. |
| Date de publication: | 24-jui-2014 |
| Date of entry: | 23-jui-2014 |
| Editeur: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664 |
| Mots-clés: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соус овочі фрукти консерви |
| Résumé: | Розроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів. Develop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables. |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154 |
| Content type: | Thesis |
| Collection(s) : | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf | 85,45 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration