Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Titre: Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини
Autre(s) titre(s): Разработка рецептуры нового вида соуса из традиционных видов сырья
Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials
Auteur(s): Гуща, Галина Анатоліївна
Hushcha, Halyna
Bibliographic description (Ukraine): Гуща Г.А. Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини: анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 – Технологія зберігання, консервування і переробки плодів і овочів”/ Г.А.Гуща; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 103с.
Date de publication: 24-jui-2014
Date of entry: 23-jui-2014
Editeur: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664
Mots-clés: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
соус
овочі
фрукти
консерви
Résumé: Розроблено новий вид томатного соусу з традиційних видів сировини, які б володіли гарними органолептичними показниками і розширення асортименту виготовлення соусів.
Develop a new kind of tomato sauce with good organoleptic characteristics and to expand the range of this species by the addition of canned fruits and vegetables.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3154
Content type: Thesis
Collection(s) :8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Hushcha_Development of a new type of sauce recipes from traditional raw materials.pdf85,45 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration