Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19362
Назва: | Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктів |
Інші назви: | Development of candied tropical fruits production process |
Автори: | Чебеняк, Тарас Андрійович Chebeniak, Taras |
Бібліографічний опис: | Чебеняк Т.А. Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктів: дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Т.А. Чебеняк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. Chebeniak T.А. Development of candied tropical fruits production process. Research for the educational - qualification of MA, in 8.05170107 «Technology storage, preservation and processing of fruits and vegetables» / Т.А.Chebeniak - Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopіl, 2017. - 6 р. |
Дата публікації: | лют-2017 |
Дата подання: | 24-лют-2017 |
Дата внесення: | 24-лют-2017 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Науковий керівник: | Мельнічук, Оксана Євстахівна |
Теми: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів цукати варення ківі уварювання осмотичне збезводнення candied fruit jam kiwi boiling osmotic dehydration |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню технології виробництва цукатів з тропічних фруктів (ківі), для вирішення проблеми та отримання готового продукту з високими органолептичними показниками. Було обгрунтовано вибір сировини для виробництва цукатів; досліджено форми зв’язку вологи з рослинною сировиною; науково обгрунтовано доцільність використання процесу осмотичного збезводнення для ківі; здійснено вибір ефективної осмотично діючої речовини (інвертний цукор), використання якої дозволило вибрати оптимальні параметри процесу осмотичного збезводнення(тривалість, гідромодуль, температура). Отримані результати дали змогу використати безфазовий процес (осмотичного збезводнення) для вилучення вологи з сировини у технології виробництва цукатів. Master's qualification work is devoted to development of production technology of candied tropical fruit (kiwi) to solve problems and get the finished product with high organoleptic characteristics. It justified the choice of raw material for candied fruit; studied forms of communication moisture from plant material; scientifically appropriateness of osmotic dehydration process for the kiwi; The choice of an effective osmotic active substances (invert sugar), which allowed the use of select optimal parameters of osmotic dehydration (duration, hydrological, temperature). The results made it possible to use process (osmotic dehydration) to remove moisture from the raw materials in the production technology of candied fruits. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19362 |
Тип вмісту: | Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Chebeniak_Development of candied tropical fruits production process.pdf | 146,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора