Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19362
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.advisorМельнічук, Оксана Євстахівна-
dc.contributor.authorЧебеняк, Тарас Андрійович-
dc.contributor.authorChebeniak, Taras-
dc.date.accessioned2017-02-24T06:18:36Z-
dc.date.available2017-02-24T06:18:36Z-
dc.date.issued2017-02-
dc.date.submitted2017-02-24-
dc.identifier.citationЧебеняк Т.А. Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктів: дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ Т.А. Чебеняк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.uk
dc.identifier.citationChebeniak T.А. Development of candied tropical fruits production process. Research for the educational - qualification of MA, in 8.05170107 «Technology storage, preservation and processing of fruits and vegetables» / Т.А.Chebeniak - Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopіl, 2017. - 6 р.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19362-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню технології виробництва цукатів з тропічних фруктів (ківі), для вирішення проблеми та отримання готового продукту з високими органолептичними показниками. Було обгрунтовано вибір сировини для виробництва цукатів; досліджено форми зв’язку вологи з рослинною сировиною; науково обгрунтовано доцільність використання процесу осмотичного збезводнення для ківі; здійснено вибір ефективної осмотично діючої речовини (інвертний цукор), використання якої дозволило вибрати оптимальні параметри процесу осмотичного збезводнення(тривалість, гідромодуль, температура). Отримані результати дали змогу використати безфазовий процес (осмотичного збезводнення) для вилучення вологи з сировини у технології виробництва цукатів.uk
dc.description.abstractMaster's qualification work is devoted to development of production technology of candied tropical fruit (kiwi) to solve problems and get the finished product with high organoleptic characteristics. It justified the choice of raw material for candied fruit; studied forms of communication moisture from plant material; scientifically appropriateness of osmotic dehydration process for the kiwi; The choice of an effective osmotic active substances (invert sugar), which allowed the use of select optimal parameters of osmotic dehydration (duration, hydrological, temperature). The results made it possible to use process (osmotic dehydration) to remove moisture from the raw materials in the production technology of candied fruits.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107-
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів-
dc.subjectцукати-
dc.subjectварення-
dc.subjectківі-
dc.subjectуварювання-
dc.subjectосмотичне збезводнення-
dc.subjectcandied fruit-
dc.subjectjam-
dc.subjectkiwi-
dc.subjectboiling-
dc.subjectosmotic dehydration-
dc.titleРозробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктівuk
dc.title.alternativeDevelopment of candied tropical fruits production processuk
dc.typeThesisuk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.coverage.countryUAuk
Występuje w kolekcjach:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Chebeniak_Development of candied tropical fruits production process.pdf146,09 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora