Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195| Назва: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні |
| Інші назви: | The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
| Автори: | Филима, Юлія Василівна Fylyma, Yulia |
| Бібліографічний опис: | Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с. |
| Дата публікації: | 24-чер-2014 |
| Дата внесення: | 29-чер-2014 |
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль |
| УДК: | 634.86 |
| Теми: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів заморожування аскорбінова кислота freezing ascorbic acid |
| Короткий огляд (реферат): | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195 |
| Тип вмісту: | Other |
| Розташовується у зібраннях: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf | 55,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора