Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Pealkiri: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні |
Teised pealkirjad: | The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
Autor: | Филима, Юлія Василівна Fylyma, Yulia |
Bibliographic description (Ukraine): | Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с. |
Ilmumisaasta: | 24-juu-2014 |
Date of entry: | 29-juu-2014 |
Kirjastaja: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 634.86 |
Märksõnad: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів заморожування аскорбінова кислота freezing ascorbic acid |
Kokkuvõte: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195 |
Content type: | Other |
Asub kollektsiooni(de)s: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf | 55,36 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Εργαλεία διαχειριστή