Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
ชื่อเรื่อง: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
ผู้แต่ง: | Филима, Юлія Василівна Fylyma, Yulia |
Bibliographic description (Ukraine): | Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с. |
วันที่เผยแพร่: | 24-มิถ-2014 |
Date of entry: | 29-มิถ-2014 |
สำนักพิมพ์: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 634.86 |
คำสำคัญ: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів заморожування аскорбінова кислота freezing ascorbic acid |
บทคัดย่อ: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195 |
Content type: | Other |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf | 55,36 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
Administrasjonsverktøy