このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Titre: Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
Autre(s) titre(s): The study of ascorbic acid in fruit when frozen
Auteur(s): Филима, Юлія Василівна
Fylyma, Yulia
Bibliographic description (Ukraine): Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с.
Date de publication: 24-jui-2014
Date of entry: 29-jui-2014
Editeur: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 634.86
Mots-clés: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
заморожування
аскорбінова кислота
freezing
ascorbic acid
Résumé: Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
The study of ascorbic acid in fruit when frozen
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Content type: Other
Collection(s) :8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf55,36 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

管理ツール