このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Titre: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні |
Autre(s) titre(s): | The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
Auteur(s): | Филима, Юлія Василівна Fylyma, Yulia |
Bibliographic description (Ukraine): | Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с. |
Date de publication: | 24-jui-2014 |
Date of entry: | 29-jui-2014 |
Editeur: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 634.86 |
Mots-clés: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів заморожування аскорбінова кислота freezing ascorbic acid |
Résumé: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195 |
Content type: | Other |
Collection(s) : | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf | 55,36 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
管理ツール