Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Název: Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
Další názvy: The study of ascorbic acid in fruit when frozen
Autoři: Филима, Юлія Василівна
Fylyma, Yulia
Bibliographic description (Ukraine): Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с.
Datum vydání: 24-čer-2014
Date of entry: 29-čer-2014
Nakladatel: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 634.86
Klíčová slova: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
заморожування
аскорбінова кислота
freezing
ascorbic acid
Abstrakt: Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
The study of ascorbic acid in fruit when frozen
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Content type: Other
Vyskytuje se v kolekcích:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf55,36 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Herramientas de Administrador