Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Title: Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
Other Titles: The study of ascorbic acid in fruit when frozen
Authors: Филима, Юлія Василівна
Fylyma, Yulia
Bibliographic description (Ukraine): Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с.
Issue Date: 24-Ιου-2014
Date of entry: 29-Ιου-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 634.86
Keywords: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
заморожування
аскорбінова кислота
freezing
ascorbic acid
Abstract: Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
The study of ascorbic acid in fruit when frozen
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Content type: Other
Εμφανίζεται στις συλλογές:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf55,36 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα

Εργαλεία διαχειριστή