Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Titel: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні |
Övriga titlar: | The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
Författare: | Филима, Юлія Василівна Fylyma, Yulia |
Bibliographic description (Ukraine): | Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с. |
Utgivningsdatum: | 24-jun-2014 |
Date of entry: | 29-jun-2014 |
Utgivare: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 634.86 |
Nyckelord: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів заморожування аскорбінова кислота freezing ascorbic acid |
Sammanfattning: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195 |
Content type: | Other |
Samling: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf | 55,36 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Strumenti di amministrazione