Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Başlık: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні |
Diğer Başlıklar: | The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
Yazarlar: | Филима, Юлія Василівна Fylyma, Yulia |
Bibliographic description (Ukraine): | Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с. |
Yayın Tarihi: | 24-Haz-2014 |
Date of entry: | 29-Haz-2014 |
Yayıncı: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 634.86 |
Anahtar kelimeler: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів заморожування аскорбінова кислота freezing ascorbic acid |
Özet: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195 |
Content type: | Other |
Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf | 55,36 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları