Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Título : Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
Otros títulos : The study of ascorbic acid in fruit when frozen
Autor : Филима, Юлія Василівна
Fylyma, Yulia
Bibliographic description (Ukraine): Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с.
Fecha de publicación : 24-jun-2014
Date of entry: 29-jun-2014
Editorial : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 634.86
Palabras clave : 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
заморожування
аскорбінова кислота
freezing
ascorbic acid
Resumen : Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
The study of ascorbic acid in fruit when frozen
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Content type: Other
Aparece en las colecciones: 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf55,36 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador