Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195| Título : | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні |
| Otros títulos : | The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
| Autor : | Филима, Юлія Василівна Fylyma, Yulia |
| Bibliographic description (Ukraine): | Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с. |
| Fecha de publicación : | 24-jun-2014 |
| Date of entry: | 29-jun-2014 |
| Editorial : | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 634.86 |
| Palabras clave : | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів заморожування аскорбінова кислота freezing ascorbic acid |
| Resumen : | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195 |
| Content type: | Other |
| Aparece en las colecciones: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf | 55,36 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador