Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Филима, Юлія Василівна | - |
dc.contributor.author | Fylyma, Yulia | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-29T16:21:06Z | - |
dc.date.available | 2014-06-29T16:21:06Z | - |
dc.date.issued | 2014-06-24 | - |
dc.identifier.citation | Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195 | - |
dc.description.abstract | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні | uk |
dc.description.abstract | The study of ascorbic acid in fruit when frozen | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | uk |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | freezing | uk |
dc.subject | ascorbic acid | uk |
dc.title | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні | uk |
dc.title.alternative | The study of ascorbic acid in fruit when frozen | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.subject.udc | 634.86 | uk |
Występuje w kolekcjach: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf | 55,36 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora