Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorФилима, Юлія Василівна-
dc.contributor.authorFylyma, Yulia-
dc.date.accessioned2014-06-29T16:21:06Z-
dc.date.available2014-06-29T16:21:06Z-
dc.date.issued2014-06-24-
dc.identifier.citationФилима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195-
dc.description.abstractДослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніuk
dc.description.abstractThe study of ascorbic acid in fruit when frozenuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectfreezinguk
dc.subjectascorbic aciduk
dc.titleДослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніuk
dc.title.alternativeThe study of ascorbic acid in fruit when frozenuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc634.86uk
Występuje w kolekcjach:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf55,36 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora