Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Title: Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
Other Titles: The study of ascorbic acid in fruit when frozen
Authors: Филима, Юлія Василівна
Fylyma, Yulia
Bibliographic description (Ukraine): Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с.
Issue Date: 24-Jun-2014
Date of entry: 29-Jun-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 634.86
Keywords: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
заморожування
аскорбінова кислота
freezing
ascorbic acid
Abstract: Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
The study of ascorbic acid in fruit when frozen
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Content type: Other
Appears in Collections:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf55,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools