Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195| Tytuł: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні |
| Inne tytuły: | The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
| Authors: | Филима, Юлія Василівна Fylyma, Yulia |
| Bibliographic description (Ukraine): | Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с. |
| Data wydania: | 24-cze-2014 |
| Date of entry: | 29-cze-2014 |
| Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place edycja: | Тернопіль |
| UDC: | 634.86 |
| Słowa kluczowe: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів заморожування аскорбінова кислота freezing ascorbic acid |
| Abstract: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195 |
| Typ zawartości: | Other |
| Występuje w kolekcjach: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf | 55,36 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora