Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Teitl: Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
Teitlau Eraill: The study of ascorbic acid in fruit when frozen
Awduron: Филима, Юлія Василівна
Fylyma, Yulia
Bibliographic description (Ukraine): Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с.
Dyddiad Cyhoeddi: 24-Jun-2014
Date of entry: 29-Jun-2014
Cyhoeddwr: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 634.86
Allweddeiriau: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
заморожування
аскорбінова кислота
freezing
ascorbic acid
Crynodeb: Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
The study of ascorbic acid in fruit when frozen
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Content type: Other
Ymddengys yng Nghasgliadau:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf55,36 kBAdobe PDFGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.

Ferramentas administrativas