Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Title: Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
Other Titles: The study of ascorbic acid in fruit when frozen
Authors: Филима, Юлія Василівна
Fylyma, Yulia
Bibliographic description (Ukraine): Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с.
Issue Date: 24-jún-2014
Date of entry: 29-jún-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 634.86
Keywords: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
заморожування
аскорбінова кислота
freezing
ascorbic acid
Abstract: Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
The study of ascorbic acid in fruit when frozen
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Content type: Other
Ebben a gyűjteményben:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf55,36 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Ferramentas administrativas