Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195
Tittel: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні |
Alternative titler: | The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
Authors: | Филима, Юлія Василівна Fylyma, Yulia |
Bibliographic description (Ukraine): | Филима Ю.В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні: дипломна робота магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Ю. В. Филима; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 75 с. |
Utgivelsesdato: | 24-jun-2014 |
Date of entry: | 29-jun-2014 |
Forlag: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 634.86 |
Emneord: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів заморожування аскорбінова кислота freezing ascorbic acid |
Abstrakt: | Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні The study of ascorbic acid in fruit when frozen |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3195 |
Content type: | Other |
Vises i samlingene: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
Fylyma_The study of ascorbic acid in fruit when frozen.pdf | 55,36 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright
Admin Tools