Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
Назва: Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості
Інші назви: Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties
Автори: Легоцька, Христина Романівна
Legotska, Khrystyna
Бібліографічний опис: Легоцька Х. Р. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Х. Р. Легоцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Дата публікації: 23-чер-2014
Дата внесення: 23-чер-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 664.
Теми: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
НВЧ-обробка соку
катехін
антоціан
флавони
microwave wavelengths juice
katekhin
anthocyan
flavoni
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль яблучного соку на його фізико-хімічні показники
Тhe influence of different power microwave wavelengths of apple juice on his physical and chemical properties is studied
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора