このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
Título: Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості
Outros títulos: Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties
Autor: Легоцька, Христина Романівна
Legotska, Khrystyna
Bibliographic description (Ukraine): Легоцька Х. Р. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Х. Р. Легоцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Data: 23-Jun-2014
Date of entry: 23-Jun-2014
Editora: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.
Palavras-chave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
НВЧ-обробка соку
катехін
антоціан
флавони
microwave wavelengths juice
katekhin
anthocyan
flavoni
Resumo: Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль яблучного соку на його фізико-хімічні показники
Тhe influence of different power microwave wavelengths of apple juice on his physical and chemical properties is studied
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
Content type: Other
Aparece nas colecções:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.

管理ツール