Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
Teitl: | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості |
Teitlau Eraill: | Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties |
Awduron: | Легоцька, Христина Романівна Legotska, Khrystyna |
Bibliographic description (Ukraine): | Легоцька Х. Р. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Х. Р. Легоцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Dyddiad Cyhoeddi: | 23-Jun-2014 |
Date of entry: | 23-Jun-2014 |
Cyhoeddwr: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664. |
Allweddeiriau: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів НВЧ-обробка соку катехін антоціан флавони microwave wavelengths juice katekhin anthocyan flavoni |
Crynodeb: | Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль яблучного соку на його фізико-хімічні показники Тhe influence of different power microwave wavelengths of apple juice on his physical and chemical properties is studied |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162 |
Content type: | Other |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
Legotska_Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties.pdf | 73,26 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
Herramientas de Administrador