Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
Pealkiri: Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості
Teised pealkirjad: Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties
Autor: Легоцька, Христина Романівна
Legotska, Khrystyna
Bibliographic description (Ukraine): Легоцька Х. Р. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Х. Р. Легоцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Ilmumisaasta: 23-juu-2014
Date of entry: 23-juu-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.
Märksõnad: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
НВЧ-обробка соку
катехін
антоціан
флавони
microwave wavelengths juice
katekhin
anthocyan
flavoni
Kokkuvõte: Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль яблучного соку на його фізико-хімічні показники
Тhe influence of different power microwave wavelengths of apple juice on his physical and chemical properties is studied
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
Content type: Other
Asub kollektsiooni(de)s:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Administrasjonsverktøy