このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorЛегоцька, Христина Романівна-
dc.contributor.authorLegotska, Khrystyna-
dc.date.accessioned2014-06-23T22:11:44Z-
dc.date.available2014-06-23T22:11:44Z-
dc.date.issued2014-06-23-
dc.identifier.citationЛегоцька Х. Р. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Х. Р. Легоцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162-
dc.description.abstractВивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль яблучного соку на його фізико-хімічні показникиuk
dc.description.abstractТhe influence of different power microwave wavelengths of apple juice on his physical and chemical properties is studieduk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectНВЧ-обробка сокуuk
dc.subjectкатехінuk
dc.subjectантоціанuk
dc.subjectфлавониuk
dc.subjectmicrowave wavelengths juiceuk
dc.subjectkatekhinuk
dc.subjectanthocyanuk
dc.subjectflavoniuk
dc.titleВплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивостіuk
dc.title.alternativeInfluence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical propertiesuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664.uk
出現コレクション:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Legotska_Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties.pdf73,26 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール