Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Легоцька, Христина Романівна | - |
dc.contributor.author | Legotska, Khrystyna | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-23T22:11:44Z | - |
dc.date.available | 2014-06-23T22:11:44Z | - |
dc.date.issued | 2014-06-23 | - |
dc.identifier.citation | Легоцька Х. Р. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Х. Р. Легоцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162 | - |
dc.description.abstract | Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль яблучного соку на його фізико-хімічні показники | uk |
dc.description.abstract | Тhe influence of different power microwave wavelengths of apple juice on his physical and chemical properties is studied | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | uk |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.subject | НВЧ-обробка соку | uk |
dc.subject | катехін | uk |
dc.subject | антоціан | uk |
dc.subject | флавони | uk |
dc.subject | microwave wavelengths juice | uk |
dc.subject | katekhin | uk |
dc.subject | anthocyan | uk |
dc.subject | flavoni | uk |
dc.title | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості | uk |
dc.title.alternative | Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.subject.udc | 664. | uk |
Aparece en las colecciones: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Legotska_Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties.pdf | 73,26 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador