Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
Πλήρης εγγραφή μεταδεδομένων
Πεδίο DCΤιμήΓλώσσα
dc.contributor.authorЛегоцька, Христина Романівна-
dc.contributor.authorLegotska, Khrystyna-
dc.date.accessioned2014-06-23T22:11:44Z-
dc.date.available2014-06-23T22:11:44Z-
dc.date.issued2014-06-23-
dc.identifier.citationЛегоцька Х. Р. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Х. Р. Легоцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162-
dc.description.abstractВивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль яблучного соку на його фізико-хімічні показникиuk
dc.description.abstractТhe influence of different power microwave wavelengths of apple juice on his physical and chemical properties is studieduk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectНВЧ-обробка сокуuk
dc.subjectкатехінuk
dc.subjectантоціанuk
dc.subjectфлавониuk
dc.subjectmicrowave wavelengths juiceuk
dc.subjectkatekhinuk
dc.subjectanthocyanuk
dc.subjectflavoniuk
dc.titleВплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивостіuk
dc.title.alternativeInfluence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical propertiesuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664.uk
Εμφανίζεται στις συλλογές:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Legotska_Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties.pdf73,26 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα

Εργαλεία διαχειριστή