Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162| Název: | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості |
| Další názvy: | Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties |
| Autoři: | Легоцька, Христина Романівна Legotska, Khrystyna |
| Bibliographic description (Ukraine): | Легоцька Х. Р. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Х. Р. Легоцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
| Datum vydání: | 23-čer-2014 |
| Date of entry: | 23-čer-2014 |
| Nakladatel: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664. |
| Klíčová slova: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів НВЧ-обробка соку катехін антоціан флавони microwave wavelengths juice katekhin anthocyan flavoni |
| Abstrakt: | Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль яблучного соку на його фізико-хімічні показники Тhe influence of different power microwave wavelengths of apple juice on his physical and chemical properties is studied |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162 |
| Content type: | Other |
| Vyskytuje se v kolekcích: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| Legotska_Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties.pdf | 73,26 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Nástroje administrátora