กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
Tytuł: | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості |
Inne tytuły: | Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties |
Authors: | Легоцька, Христина Романівна Legotska, Khrystyna |
Bibliographic description (Ukraine): | Легоцька Х. Р. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Х. Р. Легоцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Data wydania: | 23-cze-2014 |
Date of entry: | 23-cze-2014 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place edycja: | Тернопіль |
UDC: | 664. |
Słowa kluczowe: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів НВЧ-обробка соку катехін антоціан флавони microwave wavelengths juice katekhin anthocyan flavoni |
Abstract: | Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль яблучного соку на його фізико-хімічні показники Тhe influence of different power microwave wavelengths of apple juice on his physical and chemical properties is studied |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162 |
Typ zawartości: | Other |
Występuje w kolekcjach: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Legotska_Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties.pdf | 73,26 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ