Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
Titre: | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості |
Autre(s) titre(s): | Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties |
Auteur(s): | Легоцька, Христина Романівна Legotska, Khrystyna |
Bibliographic description (Ukraine): | Легоцька Х. Р. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Х. Р. Легоцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Date de publication: | 23-jui-2014 |
Date of entry: | 23-jui-2014 |
Editeur: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664. |
Mots-clés: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів НВЧ-обробка соку катехін антоціан флавони microwave wavelengths juice katekhin anthocyan flavoni |
Résumé: | Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль яблучного соку на його фізико-хімічні показники Тhe influence of different power microwave wavelengths of apple juice on his physical and chemical properties is studied |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162 |
Content type: | Other |
Collection(s) : | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Legotska_Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties.pdf | 73,26 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Herramientas de Administrador