กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
ชื่อเรื่อง: Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties
ผู้แต่ง: Легоцька, Христина Романівна
Legotska, Khrystyna
Bibliographic description (Ukraine): Легоцька Х. Р. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Х. Р. Легоцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
วันที่เผยแพร่: 23-มิถ-2014
Date of entry: 23-มิถ-2014
สำนักพิมพ์: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.
คำสำคัญ: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
НВЧ-обробка соку
катехін
антоціан
флавони
microwave wavelengths juice
katekhin
anthocyan
flavoni
บทคัดย่อ: Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль яблучного соку на його фізико-хімічні показники
Тhe influence of different power microwave wavelengths of apple juice on his physical and chemical properties is studied
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
Content type: Other
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Legotska_Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties.pdf73,26 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ