Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162
Titulua: | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості |
Beste titulu batzuk: | Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties |
Egilea: | Легоцька, Христина Романівна Legotska, Khrystyna |
Bibliographic description (Ukraine): | Легоцька Х. Р. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Х. Р. Легоцька ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. |
Gordailuaren-data: | 23-Jun-2014 |
Date of entry: | 23-Jun-2014 |
Argitalpen: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664. |
Gako-hitzak: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів НВЧ-обробка соку катехін антоціан флавони microwave wavelengths juice katekhin anthocyan flavoni |
Laburpena: | Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль яблучного соку на його фізико-хімічні показники Тhe influence of different power microwave wavelengths of apple juice on his physical and chemical properties is studied |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3162 |
Content type: | Other |
Bildumetan azaltzen da: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
Legotska_Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their physical and chemical properties.pdf | 73,26 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Outils d'administration