Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Başlık: | Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів |
Diğer Başlıklar: | Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits |
Yazarlar: | Пастух, Олеся Володимирівна Pastukh, Olesia |
Affiliation: | Теропільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Пастух О.В. Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О. В. Пастух. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 134 с. |
Yayın Tarihi: | Şub-2017 |
Date of entry: | 21-Şub-2017 |
Yayıncı: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Бейко, Людмила Анатоліївна |
Anahtar kelimeler: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соус sauce ананас pineapple апельсин orange гранат pomegranate ківі kiwi хурма persimmons удосконалена технологія advanced technology харчова промисловість food industries |
Özet: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих соусів з використанням екзотичних фруктів, для отримання соусів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва соусів із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми соусів. Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned sauces using exotic vegetables for sauces with good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of sauces of the Mediterranean, subtropical and tropical fruits. Based on these results suggested recipes and technological schemes sauces. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242 |
Content type: | Thesis |
Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Pastukh_Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits.pdf | 186,51 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları