Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Título: | Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів |
Outros títulos: | Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits |
Authors: | Пастух, Олеся Володимирівна Pastukh, Olesia |
Affiliation: | Теропільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Пастух О.В. Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О. В. Пастух. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 134 с. |
Data de edición: | Feb-2017 |
Date of entry: | 21-Feb-2017 |
Editor: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Бейко, Людмила Анатоліївна |
Palabras chave: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів соус sauce ананас pineapple апельсин orange гранат pomegranate ківі kiwi хурма persimmons удосконалена технологія advanced technology харчова промисловість food industries |
Resumo: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих соусів з використанням екзотичних фруктів, для отримання соусів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва соусів із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми соусів. Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned sauces using exotic vegetables for sauces with good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of sauces of the Mediterranean, subtropical and tropical fruits. Based on these results suggested recipes and technological schemes sauces. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242 |
Content type: | Thesis |
Aparece nas Coleccións | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Pastukh_Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits.pdf | 186,51 kB | Adobe PDF | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados
Outils d'administration