Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бейко, Людмила Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Пастух, Олеся Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Pastukh, Olesia | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-21T14:55:37Z | - |
dc.date.available | 2017-02-21T14:55:37Z | - |
dc.date.issued | 2017-02 | - |
dc.identifier.citation | Пастух О.В. Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О. В. Пастух. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 134 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих соусів з використанням екзотичних фруктів, для отримання соусів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва соусів із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми соусів. | uk |
dc.description.abstract | Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned sauces using exotic vegetables for sauces with good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of sauces of the Mediterranean, subtropical and tropical fruits. Based on these results suggested recipes and technological schemes sauces. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | - |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | - |
dc.subject | соус | - |
dc.subject | sauce | - |
dc.subject | ананас | - |
dc.subject | pineapple | - |
dc.subject | апельсин | - |
dc.subject | orange | - |
dc.subject | гранат | - |
dc.subject | pomegranate | - |
dc.subject | ківі | - |
dc.subject | kiwi | - |
dc.subject | хурма | - |
dc.subject | persimmons | - |
dc.subject | удосконалена технологія | - |
dc.subject | advanced technology | - |
dc.subject | харчова промисловість | - |
dc.subject | food industries | - |
dc.title | Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів | uk |
dc.title.alternative | Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits | uk |
dc.type | Thesis | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.contributor.affiliation | Теропільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.coverage.country | UA | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Pastukh_Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits.pdf | 186,51 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları