Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБейко, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorПастух, Олеся Володимирівна-
dc.contributor.authorPastukh, Olesia-
dc.date.accessioned2017-02-21T14:55:37Z-
dc.date.available2017-02-21T14:55:37Z-
dc.date.issued2017-02-
dc.identifier.citationПастух О.В. Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О. В. Пастух. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 134 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих соусів з використанням екзотичних фруктів, для отримання соусів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва соусів із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми соусів.uk
dc.description.abstractMaster's qualification work is devoted to development of a new type of canned sauces using exotic vegetables for sauces with good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of sauces of the Mediterranean, subtropical and tropical fruits. Based on these results suggested recipes and technological schemes sauces.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107-
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів-
dc.subjectсоус-
dc.subjectsauce-
dc.subjectананас-
dc.subjectpineapple-
dc.subjectапельсин-
dc.subjectorange-
dc.subjectгранат-
dc.subjectpomegranate-
dc.subjectківі-
dc.subjectkiwi-
dc.subjectхурма-
dc.subjectpersimmons-
dc.subjectудосконалена технологія-
dc.subjectadvanced technology-
dc.subjectхарчова промисловість-
dc.subjectfood industries-
dc.titleРозробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктівuk
dc.title.alternativeDevelopment of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruitsuk
dc.typeThesisuk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.contributor.affiliationТеропільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.coverage.countryUAuk
Розташовується у зібраннях:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pastukh_Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits.pdf186,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора