Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Titolo: Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів
Titoli alternativi: Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits
Autori: Пастух, Олеся Володимирівна
Pastukh, Olesia
Affiliation: Теропільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Пастух О.В. Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О. В. Пастух. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 134 с.
Data: feb-2017
Date of entry: 21-feb-2017
Editore: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Бейко, Людмила Анатоліївна
Parole chiave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
соус
sauce
ананас
pineapple
апельсин
orange
гранат
pomegranate
ківі
kiwi
хурма
persimmons
удосконалена технологія
advanced technology
харчова промисловість
food industries
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих соусів з використанням екзотичних фруктів, для отримання соусів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва соусів із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми соусів.
Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned sauces using exotic vegetables for sauces with good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of sauces of the Mediterranean, subtropical and tropical fruits. Based on these results suggested recipes and technological schemes sauces.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Content type: Thesis
È visualizzato nelle collezioni:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Pastukh_Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits.pdf186,51 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Offer Gweinyddol