Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Titel: Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів
Sonstige Titel: Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits
Autor(en): Пастух, Олеся Володимирівна
Pastukh, Olesia
Affiliation: Теропільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Пастух О.В. Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О. В. Пастух. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 134 с.
Erscheinungsdatum: Feb-2017
Date of entry: 21-Feb-2017
Herausgeber: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Бейко, Людмила Анатоліївна
Stichwörter: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
соус
sauce
ананас
pineapple
апельсин
orange
гранат
pomegranate
ківі
kiwi
хурма
persimmons
удосконалена технологія
advanced technology
харчова промисловість
food industries
Zusammenfassung: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих соусів з використанням екзотичних фруктів, для отримання соусів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва соусів із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми соусів.
Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned sauces using exotic vegetables for sauces with good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of sauces of the Mediterranean, subtropical and tropical fruits. Based on these results suggested recipes and technological schemes sauces.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Content type: Thesis
Enthalten in den Sammlungen:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Pastukh_Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits.pdf186,51 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Strumenti di amministrazione